Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Ženske in ljubezen do čevljev

Ženske ljubimo čevlje. Pika. Za nas ženska obutev predstavlja pomemben modni dodatek in nenehno si želimo novega, še lepšega, še boljšega, še bolj modnega. To enostavno potrebujemo, da lahko kreiramo različne kombinacije in ustvarjamo nove stile. Ženski čevlji že nekaj časa ne opravljajo zgolj funkcije, ki zaščiti stopalo. Postali so bistveni dejavnik za celostno podobo ženske. Znano je dejstvo, da ženske do čevljev gojimo posebno ljubezen. Gležnarji, škornji, salonarji, sandali, balerinke, espadrile in še in še, so ženski čevlji, ki jih obujemo glede na letni čas. Sanjate kdaj o omari, kjer je ogromno polic in neskončno število čevljev? Skoraj vsaka izmed nas ima v svoji garderobi vsaj en par salonarjev z visoko petko, nekatere pa si življenja brez petk sploh ne znajo predstavljati. Skozi zgodovino se je obutev spreminjala glede na obliko, barve in materiale, a njen namen ostaja isti. Zakaj imajo čevlji tako močan vpliv na ženske (tudi moške) in so objekt poželenja? Raziskave so pokazale, da se pri nakupu obutve sproži proces zadovoljstva in sreče. Nekaj, kar lahko podaljša užitek, saj jih lahko nosimo večkrat na teden. V možganih se stimulira občutek, da so čevlji lahko tudi zbirateljski predmet, podobno kot znamke, ne glede na to, ali jih ženska tretira kot zbirateljski predmet ali ne. Ženski čevlji so najbolj priljubljen modni dodatek, po katerem hrepenimo vse in v omari se bo vedno našel prostor še za kakšen novi par. Ko si privoščimo nove čevlje, smo vesele, srečne in zadovoljne.

ženski čevlji

Že veste, da so prve čevlje s petko nosili moški, saj so predstavljali visok družbeni status in da imajo američanke v povprečju 20 parov čevljev, ki jih ponavadi skrivajo pred partnerjem?

Ženske imamo do čevljev poseben odnos. Psihologi so mnenja, da nov par obutve v možganih spodbudi podobno reakcijo kot zaužitje koščka čokolade. Izloči se hormon sreče. Pogledale bomo, katero obutev mora imeti v omari modna ženska današnjega trend časa. Najprej bi želela poudariti salonarje, ki so brezčasni in so sinonim za čevlje z visoko petko. Z njimi dosežemo eleganten in zapeljiv videz. So obutev, ki za moške predstavlja močan afrodiziak. Dame, ki nosijo čevlje s peto, delujejo samozavestno, prsi so privzdignjene, gibanje bokov je izzivalno. Nosimo jih lahko ob različnih priložnostih in jih kombiniramo k različnim stilom oblačenja. Bolj drzne se lahko igrajo z višino peto ter izbirajo med živahnimi barvami in vzorci.  Visoke petke so nepogrešljiv kos v naši omari. Sama sem mnenja, da salonarji niso samo ženski čevlji. So namreč ženska obutev, ki predstavlja simbol strasti, pozitivne energije in ljubezni do življenja.

       

Naslednji čevlji, ki v omari nikakor ne smejo manjkati, so gležnarji. So obutev, ki je najbolj primerna za prehodna obdobja in jih enostavno obožujemo. Sledijo škornji. Takšni in drugačni, ki naredijo našo nogo zapeljivo. Letos so škornji nad koleni pravi modni hit. To je ženska obutev, ki je zaznamovala modne ulice in takšen tip ter model čevlja ponesla na drugo level. V spletni trgovini predstavljamo novo kolekcijo, med katero spadajo tudi elegantni škornji z nizko ali visoko peto, ki sežejo nad kolenom in jih ahko kombiniramo k različnim stilom oblačenja. Kljub ljubezni do bolj zapeljivih kosov čevljev, pa je v naši omari prostor tudi za balerinke, superge in ostale modele udobne obutve. To so ženski čevlji,  ki so primerni bolj za vsakodnevno nošenje, izlete, za športne aktivnosti, sprehode po mestu. Ste vedele, da eden izmed najbolj uspešnih oblikovalcev čevljev, na goli ženski preveri ali so njegovi čevlji resnično lepi? Zanimivo je to, da je navedeni modni oblikovalec mnenja, da morajo čevlji dodati seksapilnost ženskemu telesu.

Že dolgo vemo, da ženska obutev predstavlja piko na i vsakega oblačila. Ni važno ali gre za trend, eleganco ali ležernost - vsak stil zahteva ustrezno obutev. Spletna trgovina madame.si nudi veliko izbiro različnih modelov. Trudimo se, da sledimo novostim po vsem svetu. Opazujemo modno sceno, gledamo v prihodnost ter iščemo nove smernice in odkrivamo, katera ženska obutev je najbolj popularna. Nenehno posodabljamo kolekcijo in skrbimo za dosegljive cene, kvaliteto na naših policah, garancijo na zadovoljstvo, možnost brezplačne menjave in hitro dostavo. Sama sem že od nekdaj ljubiteljica čevljev. Ljubim jih ter obožujem vsak par posebej, ki ga previdno shranim na polico. Tudi če nekatere modele ne nosim več, mi pomenijo veliko in imajo resnično že skoraj zbirateljsko vrednost. Gre za tisti del garderobe, za katerega si vse želimo, da je udoben in moden.

ženska obutev

Saj poznate zgodbo o Pepelki, ki se je iz razcapanega dekleta spremenila v princeso? “Pepelka je dokaz, da čevlji lahko spremenijo naše življenje,” je citat, ki si ga ženske rade ponavljamo, ko se odločimo za nakup novega para in imamo prav. Zakaj se ne bi razvajale in si privoščile nove čevlje? Tako malo je potrebno, da smo srečne in zadovoljne. Bodimo ženstvene, privoščimo si željeni par modne obutve, v katerem bomo zasijale v vsej svoji lepoti.

Branka iz Madame.si

Dodaj komentar