Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Škornji nad koleni so modna ženska obutev, ki v kolekciji ne sme manjkati

Visoki škornji nad koleni so absolutno nepogrešljiva obutev letošnje modno obarvane zimske sezone. Definitivno so ustvarjeni za drzne ženske, ki rade izstopajo in uživajo v drugačnem modnem slogu. So ženstveni, elegantni in modni. Ponujajo ogromno stilskih kombinacij, ki vam jih bomo v nadaljevanju tudi predstavile. Ljubiteljice klasičnega minimalizma boste navdušene nad črnimi škornji nad kolenom z nizko peto. Za bolj drzne so tukaj modeli z visoko, debelejšo peto. Za vsak stil, okus in želje, lahko predstavimo model, ki bo najbolj ustrezal vaši osebnosti. Osredotočile se bomo na modele škornjev, ki vam jih nudimo v naši spletni trgovini ter predstavile stile in različne možnosti kombiniranja le-teh. Ob kliku na posamezno fotografijo škornja, ste usmerjene v spletno trgovino, kjer si lahko čevelj tudi bolj podrobno pogledate.

1.Škornji nad koleni z visoko debelejšo peto v modnem sivem odtenku so model obutve za ženske, ki najraje nosijo črno barvo.  Se sprašujete zakaj? Zato, ker se odlično podajo na odtenke temnejših oblačil. Narejeni so iz imitacije semiša, debelejša peta pa poskrbi, da so izredno udodni za nošenje. Vezalke na zadnjem delu škornja so kot modni dodatek, hkrati pa si z njimi čevelj lahko prilagodimo glede na našo nogo. Pogledate si jih lahko ob kliku na sliko.  2.Visoki škornji nad kolenom z debelejšo peto in vezalkami na zadnjem delu škornja so model, ki v vaši kolekciji zimske obutve nikakor ne sme manjkati. Prihajajo iz svetovnih ulic mode in so nepogrešljivi. Izdelani so iz imitacije semiša, so toplo podloženi in izredno udobni za nošenje. Ob kliku na sliko jih lahko najdete v naši spletni trgovini.                       

3.Škornji nad kolenom, ki jih krasijo satenaste vezalke so model, ki ga priporočamo drznim in edinstvenim ženskam s stilom in okusom za drugačnost. V mislih imamo ženske, ki želijo izstopati. Gre za obutev s stilom. Kombinacij nošenja je ogromno. Ker so narejeni iz imitacije semiša, so izredno prilagodljivi in udobni, toplo podloženi in kvalitetni. Ob kliku na spodnjo sliko le-teh, vas povezava pripelje na podrobnejše podatke, ki jih želite izvedeti o modelu. 

4.Visoki ženski škornji, ki odražajo minimalizem, klasiko in eleganco. Si predstavljate modno divo, ki obuje navedeni ženski model obutve? Gre za čevelj, ki prihaja iz ulic sveta mode. To je model škornja, ki ga obožujejo trendseterke, saj je zaradi raztegljivega materiala primeren za vsako nogo, jo lepo oblikuje in optično podaljša.   

5.Škornji z vezalkami so model, ki sega nad kolenom in je primeren za seksapilne ženske, ki prav tako ljubijo drugačnost in edinstvenost. Zakaj je izbrani model ženske obutve tako edinstveni? Zato, ker nima notranjega jezika, kot smo ga navajene pri ostalih modelih čevljev. Odlično ga lahko kombiniramo s krilom, mini oblekco ali na usnjene pajkice. Kombinacij nošenja je seveda ogromno, predstavile smo samo prve tri. Srednje visoka debelejša peta bo poskrbela, da bo hoja v njih izredno udobna in jih boste lahko nosile skozi ves dan. 

6.Visoki škornji nad kolenom z nizko peto in vezalkami so modni, udobni ter stilsko dovršeni. So izredno ženstveni in bi jih morala nositi vsaka ženska s stilom, ki obožuje nizko peto. Izdelani so iz mehkega materiala v imitaciji semiša. Hoja v njih bo udobna, modna in elegantna. 

Predstavile smo vam modele škornjev po zadnjih modnih trendih, ki jih lahko poiščete v naši spletni trgovini z modno žensko obutvijo. Gre za trend, ki je obsedel svetovne ulice mode in ga ženske enostavno obožujemo. Škornji nad koleni so ženska obutev, ki v kolekciji čevljev nikakor ne sme manjkati. Pohitite in si še danes zagotovite svoj najljubši model ženskih škornjev, ki jih ponujamo v modni trgovini s čevlji.

Branka iz Madame.si

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar