Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Razkrivamo največje trende MODNE OBUTVE za jesen 2019

Draga modna navdušenka, v nadaljevanju ti bom razkrila, katera je letošnja jesenska barva in kakšne čevlje bomo nosile to sezono. Po vročem poletju prihaja nova sezona modnih trendov čevljev, stilskih idej, ki so že preplavile svetovne trge in spletne poličke Madame.si. Naša kolekcija se iz tedna v teden osvežuje. Nenehno spremljamo modne trende in svetovne trendseterke. Ženski čevlji za jesen 2019 bodo izredno modni, malce divji, veliko bo živalskih vzorcev, platform, špičastih konic, bulerjev. Nam upaš slediti, da ti razkrijemo kolekcijo, ki bo osvajala modne ulice?

Prevladovali bodo sledeči trendi:

1.Špičaste konice

Salonarji in gležnarji s špičastimi konicami se v modo vračajo že nekaj let. To sezono bodo zopet v trendu. Če jih rada obuješ, lahko to jesen pozabiš na zaobljene konice. Odlično jih lahko kombiniramo na oprijete jeans hlače - svetle ali temne, v kombinaciji usnjene jakne ter torbice z modnimi dodatki netov. Bi nosila takšne s kovinsko petko, dolgim volnenim plaščem ter z raztrganimi jeans hlačami?

Gležnarji s kovinsko petko

 

 

 

 

 

 

 

2.Živalski vzorci

Mmm, leopard, kača, krokodil - vzorci, ki jih rade nosimo. Stil, ki popestri vsakdanji izgled. Za ženske in punce, ki si upajo izstopati. Najraje jih kombiniramo s temnejšimi oblačili, obujemo na  krilo in dodamo usnjeno jakno z dodatki. Prednost živalskih vzorcev so različne modne kombinacije - z njimi lahko ustvarimo unikaten izgled - tako za v službo ali vikend druženje. Za piko na i lahko dodamo satenaste lace up vezalke ter poudarimo ženstvenost.

Gležnarji z živalskimi vzorci

 

 

 

 

 

 

 

3.Gležnarji sijajni v stilu Martinsk

Bulerji, ki so v trendu že mnogo sezon, bodo tudi letos nepogrešljiva obutev vsake modne dive. Osebno jih obožujem in jih zelo rada nosim na vsakdanja oblačila ter jih kombiniram tudi za večerno druženje s prijateljicami. Tutu krila bodo to sezono popestrila našo jesensko kolekcijo. Gre za modne čevlje, ki so izredno udobni, po zadnjem trendu. Na njih prisegajo svetovne trendseterke, tako da letos tudi v tvoji kolekciji nikakor ne smejo manjkati. Kolekcija čevljev v spletni trgovini Madame.si je po zadnjem modnem trendu. Na naše spletne poličke bomo dodale tudi gležnarje / bulerje s platformo in gumijastim podplatom.

Bulerji v stilu Martinsk

 

 

 

 

 

 

 

4.Gležnarji z neti in platformo

Če prisegate na platformo v kombinaciji z bulerji, boste to sezono osvajale s takšnimi z netki in ostalimi modnimi dodatki. Izbirale bomo lahko med različnimi modeli. Nova kolekcija jesen/zima 2020 bo v stilu "Katera si upa več?" Si med njimi? Si rada edinstvena, unikatna in hkrati ženstvena? Si diva, ki si upa? Nosile bomo bulerje s platformami, z različnimi satenastimi vezalkami, modnimi dodatki. Čevlji jesen zima 2019/2020 bodo divji, kar malce grobi, ki bodo poudarili moč ženske energije.

Gležnarji z neti in modnimi dodatki

 

 

 

 

 

 

 

5.Beli športni copati

Jeseni so v trendu športni copati, ki jih rade kombiniramo z različnimi modnimi stajlingi. Letošnjo sezono so v trendu takšni z živalskimi vzorci in dodatki. Za vse ljubiteljice nižjih platform, predstavljamo športne copate, ki so obnorele svetovne fashionistke. Bi jih nosila z raztrganimi jeans hlačami in usnjeno jakno?

Športni copati s kačjim vzorcem

 

 

 

 

 

 

 

6.Nahrbtniki kolekcija 2019/2020

Ženski modni nahrbtniki za jesen in zimo 2020 so modni dodatek, ki ga enostavno moramo imeti. Sedaj je na razpolago v jesenski rumeni barvi, ki ga odlično kombiniramo s športnimi copati iz modne kolekcije.

Nahrbtnik jesen/zima 2019/2020

 

 

 

 

 

 

 

Ženska obutev / ženski čevlji jesen in zima bodo modni. Kolekcija se nenehno osvežuje. Spremljaj nas, kmalu ti bomo razkrili presenečenje, ki ga pripravljamo za vse modne navdušenke.

 

 

 

Branka iz Madame.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar