Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Pomladni trendi 2019 in nova kolekcija čevljev

Ženski čevlji, ki jih najraje obujemo prihajajo iz pomladne kolekcije, ki je edinstvena in po zadnjem modnem trendu. Predstavile bomo par najlepših modelov iz naših spletnih poličk, malce pobrskale po poletni obutvi in predebatirale, kako bomo stilsko dovršene skozi pomlad/ poletje 2019.

Model, ki je popolnoma 'obnorel' svetovne trendseterke, prihaja iz ulic Milana. Gre za športne copate Divine. Kombinacija črne, gun metalik in srebrne, poudari ženstvenost v popolnoma novi dimenziji. Odlično jih kombiniramo z različnimi modnimi stili. Stranke jih najraje nosijo na oprijete jeans hlače, modne potrganke, super se podajo pa tudi na tunike ali tutu krila. So izredno udobni, imajo rebrasti podplat in notranji vložek, ki bo poskrbel za lahkotnejši korak. Športni copati so po zadnjem modnem trendu in v naši garderobi ne smejo manjkati.

Športni copati Divine

 

 

 

 

 

 

 

Ste ljubiteljice leopardjega vzorca na malce drugačen način? Potem bodo superge BLACK & SILVER LEOPARD top izbira. So udobni, z usnjenim notranjim vložkom. Izredno lahkoten model, ki ga boste lahko nosile skozi celoten dan. Če ste prava fashionistka, so tile modni ženski čevlji najboljša izbira. V spletni trgovini Madame.si so na poličkah ostali še zadnji pari, zato pohiti, da jih boš jutri že lahko obula. Črni model je v kombinaciji zlate barve, ki popestri, srebrni model pa poudari srebrna barva, ki doda piko na i.

Športni copati 'Black Leopard'
Športni copati 'Silver Leopard'

 

 

 

 

 

 

 

To sezono so v modi športni copati z debelejšim in robustnejšim podplatom. Ženski čevlji, ki so izredno modni in udobni. Notranji del ima podloženi vložek, tako, da je naš korak lahkotnejši. Zakaj jih enostavno obožujemo? Ker jih lahko obujemo na vse stilske kombinacije, ki so to sezono najbolj "IN". Ker so resnično zelo, zelo udobni in po zadnjem modnem trendu. Na voljo so v pink, rdeči in črni barvi.

Športni copati 'Red star'
Športni copati 'Pink'

 

 

 

 

 

 

 

Za ljubiteljice petk, smo letošnjo kolekcijo popestrile z modnim salonarjem, ki je prav poseben. Gre za model z debelejšo petko v modnem bež odtenku, ki je pravi modni hit. Salonarji so top, unikatni, edinstveni, ki poudarijo žensko samozavest in energijo. Obujemo jih lahko na različne stile. Lepo se podajo na jeans hlače ali krilo, obleko, itd. Višina petke je 10 cm, ampak so izredno, izredno udobni, tako da jih lahko nosimo v službo ali pa jih obujemo za večerne zabave v mestu.  Ženski čevlji, ki jih enostavno obožujemo.

Salonarji z modno petko

 

 

 

 

 

 

 

Naslednji model, ki si zasluži posebno mesto med trend obutvijo, so tudi modni Oxford čevlji ali Oxfordke, ki prihajajo iz svetovnih ulic Londona. Za vas smo zopet izbrale en model, ki izstopa. Gre za odprti model oxfordk v črnem odtenku, s katerim enostavno ne moremo zgrešiti. Tudi če gre za tako imenovani moški čevelj, je ta model izredno ženstveni, predvsem pa zelo udoben. Poleg črnih, prihajajo tudi najbolj modni modeli - od srebrnega do rosegold odtenka dalje. Modne navdušenke pa bomo presenetile tudi s kakšnim posebnim čevljem iz nove kolekcije.

Oxford čevlji

 

 

 

 

 

 

 

To sezono bomo torej izstopale. Spletna trgovina s čevlji Madame.si se trudi, da so na naših policah vedno modeli, ki so edinstveni, unikatni. Ženski čevlji, s katerimi boste poudarile ženstvenost na vsakem koraku. Preverite našo ponudbo najbolj modne ženske obutve, ki prihaja iz svetovnih ulic mode. Nudimo vam hitro dostavo, garancijo na zadovoljstvo, enostavno menjavo in zadnje modne trende.

Branka iz Madame.si

 

 

 

 

 

Dodaj komentar