Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Oxford čevlji iz ulic Londona

Oxford čevlji / Oxfordke prihajajo iz Londona in so priljubljen kos obutve mnogih modnih navdušenk. Kombiniramo jih lahko v najrazličnejše modne stile, so udobni in modni. Gre za čevelj, ki nikakor ne more skriti svoje moške plati in že nekaj sezon ostaja na samem vrhu modnih lestvic. Ženski oxford čevlji predstavljajo klasiko na sodoben način. Kot smo omenili, so bili sprva zasnovani za moške. Model čevlja se je najprej pojavil na Irskem in Škotskem, ime pa so dobili po elitni angleški univerzi Oxford. Dame so jih začele nositi v začetku devetnajstega stoletja, danes pa veljajo za šik modni trend. Kombiniramo jih lahko za različne priložnosti. V nadaljevanju predstavimo stilske kombinacije, ki smo si jih zamislile v spletni modni trgovini Madame.si.
Oxfordke so ponavadi iz usnja, umetnega usnja in drugih sorodnih materialov. Najbolj priljubljeni so metalik odtenki. Srebrna, rožnato zlata in zlata. Njihova posebnost je, da je jezik skrit pod vezalkami, imajo debelejši podplat, del na prstih pa je prešit. Za ta trend velja, ali ga ljubite ali ga enostavno sovražite. Trendseterke ga obožujejo.
Oxford čevlje lahko vključite v prosti čas, za jesenski sprehod s prijateljico, za v službo ali nakupovalni izlet. Kombinirani s kavbojkami in srajco ustvarijo popolni mestni izgled, eleganco. Po želji lahko hlače spodvihate in s tem poudarite čevelj, ki ga nosite. Zaradi nizke pete, debelejšega podplata in udobnega modela, lahko čevelj nosite skozi ves dan, tudi če ste veliko na nogah. Za v pisarno jih lahko kombinirate z bluzo iz bombaža ali svile, suknjiča in s hlačami 7/8 dolžine modnega vzorca. Tukaj pridejo do izraza čevlji, ki videz spremenijo v sodoben poslovni izgled. Za dovršenost lahko dodate modne nogavice. Odlično se podajo k vzorcu iz umetnega krzna. Se sprašujete ali so čevlji primerni tudi za večerjo v dvoje ali petkov večer v družbi frendic? Seveda! Še posebej, če sijeju v metalik sijaju.
Moški model nizkih elegantnih ženskih čevljev, je vsekakor eden izmed tistih modelov obutve, ki ga more imeti v garderobi prav vsaka modna navdušenka. To jesen jih bomo nosile v kombinaciji s plisiranimi krili, s hlačami na rob, s karirastimi vzorci, kavbojkami, srajcami, volnenimi plaščki ter kosmatenimi parkami. Ne morete zgrešiti, če boste Oxfordke kombinirale z nakitom, šalom, šminko ali prefinjenim klobukom. Kombinacij je neskončno.

Prepustite se domišljiji in uživajte v šik udobju.

Modni pozdrav,

Branka iz Madame.si

Dodaj komentar