Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Najlepše modne superge, na katere prisegajo tudi trendseterke

Spletna trgovina s čevlji Madame.si vam predstavlja kolekcijo modnih in udobnih čevljev, ki prihajajo s svetovnih ulic mode. Gre za udobno žensko obutev v pomladnih, svetlikajočih odtenkih. Superge so najbolj popularna ženska obutev, ki v naši kolekciji čevljev nikakor ne sme manjkati. Obujemo jih lahko za v službo, za prosti čas, za prijetne sprehode v dvoje, za večerno druženje s prijateljicami, itd. Kombinacij je ogromno in za vsak okus se najde čevelj, s katerim boste izžarevale ženstveno energijo in edinstvenost. Naša kolekcija je zaznamovana po unikatnem stilu in designu. Za unikatnost so poskrbele metalik barve, svetlikajoči izgled, pestra izbira modnih dodatkov, satenaste vezalke, vezenine, žamet izgled ter platforma. Prednost nove kolekcije je ta, da lahko superge kombiniramo z nešteto možnostjo oblačil - od športnega stila do kombinacij s priložnostnimi oblačili, do še bolj elegantnega ali sproščenega videza. V nadaljevanju bomo predstavile pomladno kolekcijo ter opisale modne čevlje, ki jih lahko kupite v spletni trgovini Madame.si.

1. Superge v stilu espadril z rafija obrobo podplata

Izbirate lahko med zlato, rožnato zlato ali tako imenovano rosegold barvo in črno. Notranji del čevlja ima podloženi vložek, tako, da so ekstra udobni. Z rafijo obrobljen podplat je hit letošnje sezone. Zaradi materiala, ki diha, jih lahko nosimo na boso nogo. Gre za moden in udoben čevelj, ki ga moramo imeti. Kombiniramo jih lahko na jeans hlače, kratke hlače in tako ustvarimo bolj sproščeni izgled. V kombinaciji z elegantnimi hlačami in krilom, jih lahko obujemo za v službo, sestanek. Svetlikajoči izgled bo poskrbel, da nas bodo opazili na vsakem koraku.

 

2. Modni čevlji v zlati barvi  z vezenino

Modni čevlji v zlatem odtenku se odlično podajo k različnim stilom oblačenja. Izdelane so iz eko usnja in so v sijajnem izgledu. Možnosti kombiniranja so neskončne, odlično se podajo tudi k mrežastim nizkim nogavičkam s pentljo. Pohvalijo se lahko z udobnim in zračnim notranjim vložkom. Vezenina v stilu pomladi bo poskrbela, da boste edinstvene.

 

3. Superge črne z modnimi dodatki

Za vse ljubiteljice črne barve, so tukaj modne superge z dodatkom modnih elementov. Biseri, kristali in satenaste lace up vezalke so top kombinacija, ki v kolekciji nikakor ne sme manjkati. Tudi sama sem ljubiteljica črne in omenjene superge lahko super kombiniram k mojemu outfitu. Lepo se podajo na jeans hlače, na 7/8 hlače, legice, nosila pa sem jih tudi k poletni oblekci. So modne in udobne. Izdelane so iz tako imenovanega eko usnja in imajo podloženi notranji del, kar pomeni, da so lahkotne in naša noga v njih po napornem dnevu ne bo trpela.

4. Ženski čevlji s perlami

Roza odtenki so hit letošnje pomladi. Z njimi boste prave modne dive. Najbolje se podajo k raztrganemu jeansu, k pajkicam, za bolj ekstavagantne kombinacije jih lahko odlično skombinirate tudi na obleko ali krilo. Tudi poleti si rade obujemo superge, tako da se bodo odlično podale na jeans kratke hlače. V kombinaciji navedenih z dodatkom čipke ali pomladnih vezenin, lahko ustvarimo tudi bolj eleganten videz. Če jih še nimate, jih morate imeti. Obljubljamo, da z njimi nikakor ne morete zgrešiti.

 

5. Ženska obutev s čipko in platformo

Modne superge s platformo in dodatkom čipke so udobni čevlji po zadnjih modnih trendih. Fashionistke prisegajo na omenjeno obutev, saj z njimi dosežejo perfekten izgled. Odlično pašejo na žensko nogo, jo naredijo daljšo in bolj seksipilno. Na voljo v modnem roza odtenku in v večni črni barvi. Sprednji lakasti izgled konice poskrbi, da se lepo svetlikajo in nas bodo opazili. Primerne so za prosti čas ali druženje v dvoje. Bodite ženske v stilu in si še danes privoščite omenjeni model, s katerim boste več kot zadovoljne.

Za vsako modno navdušenko obstaja model, ki ji je pisan na kožo. Obstaja mnogo različnih stilov ter okusov. Bodite drzne, ženstvene in edinstvene. Nakup v spletni trgovini z modnimi ženskimi čevlji je enostaven in hiter. Si še vedno postavljate vprašanje, kaj se zgodi v primeru, če  čevelj ne ustreza? Sploh ni nobenega problema, tako da je skrb popolnoma odveč. V primeru, da vam obutev iz kakršnega koli razloga ne ustreza, jih lahko brezplačno zamenjate ali vam enostavno vrnemo denar. Nudimo hitro dostavo, garancijo na zadovoljstvo ter kvalitetno obutev. Velikosti čevljev so normalne, razen v primeru, kjer velikost ni po standardih, to posebej omenimo pod podrobnostmi obutve.

Želim vam lep preživetek pomladi.

Bodite v stilu,

Branka iz Madame.si

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar