Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Želiš prejeti ženske škornje popolnoma brezplačno?

Nagradna igra in žrebanje

Nagrajenko/nagrajenca bomo izžrebali 31.03.2018. O tem boste sodelujoči v nagradni igri obveščeni preko e-pošte. Podarili bomo par modnih ženskih škornjev po lastni izbiri in okusu.

O ženskih škornjih

Visoki škornji nad koleni so modna ženska obutev, ki predstavlja pomemben modni dodatek. Z njimi lahko popestrimo in dopolnemo vsakdanji stajling. Poznavalke mode, tako imenovane trendseterke, prisegajo na škornje, ki segajo nad kolenom. Kombinacij je ogromno. Kombiniramo jih lahko na oversize puloverje, na jeans oprijete hlače, k usnju in krilu in še mnogo več. Izbirate lahko med škornji nad koleni z visoko peto ali škornji nad koleni z nizko peto. Izdelani so iz mehkega semiš materiala. Letošnji must have škornji so izpopolnjeni z različnimi modnimi dodatki, dovoljena je vsaka dolžina, debelina in oblika pete.

Škornji nad koleni z vezalkami so letos obutev, ki v kolekciji ne sme manjkati. Kolekcija, ki smo jo letos pripravile za vas, obsega različne modne škornje z vezalkami. Gre za model, ki se lepo poda na vsako žensko nogo, saj so izredno prilagodljivi in raztegljivi. Na razpolago je ogromno različnih modelov; od takšnih s satenastimi vezalkami, do takšnih, kjer so vezalke spredaj, zadaj ali ob straneh. Ljubiteljice klasike boste navdušene nad minimalističnimi črnimi škornji nad koleni z nizko peto, za bolj drzne ženske smo pripravile modele z debelejšo visoko peto. S petko lahko pridobimo na višini, noge pa izgledajo daljše in celo bolj privlačne. Večina modelov v spletni trgovini ima visoko debelejšo peto ravno zaradi tega, ker se zavedamo, da sta takšna oblika in višina najbolj primerni za vsakodnevno nošenje. Modeli z nizko peto so seveda bolj praktični in udobni. Z njimi lahko ustvarimo sproščen outfit in stil, ki ga lahko različno kombiniramo in dopolnjujemo.

Bodite drzne, izvirne, zapeljive in ženstvene. S škornji nad koleni boste to zagotovo dosegle.

Če želite, je lahko par najbolj modnih ženskih škornjev tudi vaš, in to popolnoma brezplačno. Izberete si jih lahko popolnoma po vašem okusu. Vse, kar morate narediti  je, da izpolnete obrazec na vrhu strani. Ne zamudite te edinstvene modne priložnosti, saj se vsekakor splača poskusiti srečo, morda pa bo tokrat prav na vaši strani.