Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

"DA. Za valentinovo si spet želim nove čevlje!"

"Dragi moški, razvajajte nas!"

Prihaja valentinovo - praznik ljubezni. Za nekatere le še en navaden dan, za druge komercialni trik, za tretje priložnost, ko lahko s kakšno malenkostjo presenetijo ljubljeno osebo. Vendar se lahko strinjamo, da ga po večini predstavniki močnejšega spola ne marajo ali mogoče celo sovražijo, a so ga zaradi svojih dragih prisiljeni obeležiti, da ne izpadejo tako neromantični. :)

A je resnica malce drugačna. Moški tega praznika ne sovražijo, ampak se ga zgolj bojijo. Raziskava, ki je pripeljala do takšnih ugotovitev je bila sicer opravljena v Severni Ameriki, vendar bi lahko za naše podalpske junake trdili podobno. Avtorica raziskave pravi, da moške 14. februar spravlja v zadrego, saj naj bi na ta dan pokazali svojo nežnejšo plat, predvsem zaradi pričakovanj nasprotnega spola. Dejstvo pa je, da ženske zahtevamo mnogo manj, kot to domnevajo naši partnerji. Večina nas na ta dan ne pričakuje darila, če pa že, je dovolj le kakšna malenkost. Pozabite na filmske scene, kjer moški svojo drago s helikopterjem pelje na pregrešno drago večerjo ali jo preseneti z nakitom. Moje osebno mnenje je sicer takšno, da je lepo, če se imamo radi tudi na popolnoma običajen dan v letu in ne samo na dan ljubezni, praznik, ki se je dodobra zakoreninil tudi pri nas. A če bi svoji dragi želeli na valentinovo ali mogoče kar tako, podariti par novih čevljev, smo za vas v spletni trgovini Madame.si pripravile posebno presenečenje. Vse, kar morate narediti je, da preverite kakšno velikost obutve nosi vaša žena, punca, ljubica, prijateljica. Lahko se sprehodite po naših spletnih poličkah na:  http://www.madame.si ali nas za kakšen nasvet povprašate na: info@madame.si. Željene čevlje bomo zapakirale v posebno darilno škatlo s posvetilom za vašo ljubljeno osebo. Lahko pa ostanete anonimni  - čisto po želji. Da bo presenečenje popolno, jo lahko naš dostavnik z darilom preseneti v službi ali na domačem naslovu. Ženski čevlji so nekaj, česar smo vedno vesele.  Še posebej tistega para čevljev, ki ga opazujemo že nekaj časa. Ženske obožujemo pozornosti in malenkosti, ki polepšajo skupne trenutke.

Veliko časa preživite skupaj, potujte, imejte se radi - to so še vedno najlepša darila, ki jih lahko podarimo. Bodimo iskreni in ne pozabimo na inovativnost. Že samo če vložimo trud in pokažemo, da nam ni vseeno, so romantični trenutki zagotovljeni.

Z ljubeznijo,

Branka iz Madame.si

Ženski škornji Madame.si

 

 

 

Dodaj komentar