Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Branka izbira modne čevlje za poletje 2020

Poletje. Čas za najlepši par čevljev. Modne kombinacije, ki jih ljubimo. Kako mi je uspelo izbrati najbolj modne pare obutve, vam zaupam v nadaljevanju.

Milano. Modni Milano - prestolnica, ki je brez dvoma meka za vsako ljubiteljico mode. Mesto, kjer so združene velike modne italijanske hiše, modne agencije, modni butiki in tedni mode. Mesto, ki je moja inspiracija pri izbiri kvalitetnih čevljev in mesto, ki ga letos ali drugo leto tudi sama obiščem. Tukaj se vse začne. :)

Madame.si je butična spletna trgovina s čevlji. Zakaj jo pravzaprav tako poimenujemo? Čevlji in modni dodatki na naših policah so ekskluziva, so posebni, ženstveni, edinstveni. Skrbimo, da se ne ponavljajo in da boste z njimi resnično unikatne. Ponavadi naročimo samo nekaj parov določenega modela, tako da je majhna možnost, da boste na ulici srečale isti model čevlja, kot ga imate obutega. To je naš cilj in temu tudi sledimo.

Ljubim kolekcijo pomlad / poletje. V nadaljevanju vam bom predstavila letošnje modela, svetovala ter pokazala kakšno našo top stilsko kombinacijo.

Gladiatorke so letos zopet pravi modni hit. Na naših spletnih policah lahko najdete različne modele te vrste popularnih čevljev za ženske. Izbirate lahko med: nizke gladiatorke, visoke gladiatorke, gladiatorke s paski, gladiatorke z vrvicami, gladiatorke s petko, cut out gladiatorke. Lahko jih kombiniramo na krila, na jeans, na kratke hlače, strgani jeans, mini krilo, dolge hlače. Kombinacij je resnično ogromno. Sama jih najraje nosim na jeans kratke hlače. Imam visoke gladiatorke s paski v beli barvi, ki se enostavno prilagodijo nogi. Obožujem jih. Trenutno lahko izkoristite medsezonske razprodaje, kjer jih najdete po akcijski ceni.

Črne gladiatorke

 

 

 

 

 

 

 

Natikači iz ulic Milana. Izbrala sem modele, ki so unikatni in ženstveni. Natikači z drobnimi kristali, natikači z netki v različnih barvnih odtenkih, natikači v boemskem stilu. Celotna kolekcija natikačev je nekaj posebnega in jih ni možno kupiti drugje. Modeli in velikosti se pri nas nikoli ne ponavljajo, ker želim, da ostanete unikat. To pomeni, da je pri vsakem modelu čevljev, ki so obljavljeni na naših spletnih policah, na voljo samo ena velikost. Da, samo ena. :) Butična spletna trgovina s čevlji Madame.si bo ohranila to unikatnost, ki nas dela drugačne, zato pohiti in si izberi model ter preveri ali je tvoja velikost še na razpolago.

Natikači z netki

 

 

 

 

 

 

Natikači v stilu Birkenstock. Udobni natikači z izredno mehkim podplatom. Za vsako se najde svoj model. Celotna kolekcija je izdelana iz mehkega eko usnja, podplat pa iz naravnega materiala. Lepo se podajo na različne stilske kombinacije. Že imaš svoj najljubši par?

Natikači Divine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar