Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Zimska kolekcija čevljev, ki prihaja iz ulic Milana

Draga modna navdušenka.

Pred kratkim smo na modni reviji poznane slovenske oblikovalke CJ, predstavili najbolj modne pare čevljev, ki letos osvajajo ulice Milana. Ženska obutev Madame.si je navdušila s svojimi unikatnimi modeli, edinstvenim izgledom, ki izraža in poudari ženstvenost na vsakem koraku.

Zimska modna pravljica 2020

 

 

 

 

 

 

 

Narava se trenutno kaže že v čisto pomladni podobi, vendar pa smo kljub temu še vedno globoko v zimi in temu primerno imamo prilagojeno tudi obutev. Pri Madame.si smo še vedno pri zimski kolekciji, ki je po zadnjem modnem trendu iz najbolj modnega mesta na svetu, Milana. Pričela se je modna razprodaja čevljev, tako da lahko svoj najljubši par sedaj kupite po akcijski ceni, čakajo vas pa tudi druge ugodnosti, ki jih lahko izkoristite v naši spletni trgovini.

letošnjo kolekcijo smo dodali tudi izredno kvalitetne legice iz imitacije usnja, modne hlače iz brušenega materiala ter legice iz lateksa 'wet look'. Modeli, ki so izredno seksapilni in poudarijo tisto, kar želimo poudariti. Hlače so izdelane iz kvalitetnega materiala ter so prijetne na koži. 

Na kratko bom predstavila najbolj modne čevlje iz naše letošnje kolekcije 2020.

1. PREMIUM GLEŽNARJI so model, ki ga obožujemo. So sijajni, krasi jih srebrna ketnica, ki doda piko na i našemu modnemu stajlingu. Na nogi so resnično udobni, mehki ter po zadnjem modnem trendu. Če želite izstopati, potem je ta model super izbira. V tem trenutku lahko izkoristite akcijsko ceno, hitro dostavo že naslednji dan ter unikatno darilo.

Premium gležnarji sedaj le 44,90€

 

 

 

 

 

 

 

2. GLEŽNARJI Z DEBELEJŠO PETKO so izredno udobni. Odlično jih kombiniramo z vinsko rdečimi hlačami v imitacija usnja. Za popolno kombinacijo poskrbi torbica v istem barvnem odtenku z modnimi dodatki. Hlače so prijetne na koži, čevlje z debelejšo petko pa lahko imamo skozi celoten dan na nogi. Lahko jih obujemo za v službo, za druženje ob kavi, za večerjo v dvoje ali zabave z prijateljicami. Ujemajo se z različnimi modnimi stili.

Bulerji z debelejšo petko le 42,80€.

 

 

 

 

 

 

 

3. BULERJI V STILU 'MARTINSK' - Vsako sezono predstavimo model, ki vas popolnoma navduši. Letošnja kolekcija je, po mnenju ostalih modnih poznavalk, božanska. Težko se odločimo, nad katerim modelom smo najbolj navdušene. Ženski čevlji v stilu 'martinsk' nas vsako leto znova očarajo. Gre za klasiko, ki je večna. Letos jih rade obujemo zraven tutu krila ali klasičnih ozkih kavbojk. V kombinaciji pletenine pa zasijejo v vsej svoji lepoti. Platforma poskrbi, da izražajo močno žensko s karakterjem. Si za? Potem pohiti in izkoristi popust, saj so na voljo še zadnji pari.

Martinske s platformo 44,40€.

 

 

 

 

 

 

 

4. PREMIUM Športni gležnarji iz ulic Milana so top. Kratko in jedrnato. So toplo podloženi, najbolj udobni, po zadnjem modnem trendu. Čevlji so izdelani iz kvalitetnega eko usnja, tako da jih tudi enostavno čistimo. Odlično jih kombiniramo z usnjenimi legicami v imitaciji usnja. Se strinjaš, da so čudoviti?

Premium športni gležnarji po promocijski ceni 44,95€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. LEOPARD BULERJI - Za vse ljubiteljice leopard odtenka in ostalih živalskih motivov, je na police prispel model iz limited edition serije. Zaloga je omejena, saj želimo, da ostanete unikatne. Ponavadi se za njih odločijo ženske, ki se rade poigrajo z različnimi stili in kombinacijami. Si kaj razmišljala, da bi jih tudi ti obula? Zakaj pa ne! Trenutno so kar 20% ceneje, na voljo še zadnji pari.

Leopard bulerji, cena s popustom 39,95€

 

 

 

 

 

 

 

6. HLAČE V IMITACIJI USNJA 'wet look' so izredno seksapilne. Nad njimi se letos navdušujejo tudi trendseterke. Izdelane so iz kvalitetnega materiala, toplo podložene, sijajne. Rade jih poimenujemo kar lateks legice. Za vse tiste, ki so jim mogoče te preveč 'divje' za vsakodnevne aktivnosti, smo na police dodale tudi takšne nesijajne iz imitacije usnja, ki prav tako poudarijo tisti, kar želimo poudariti.

Legice 'wet look' le 24,90€.

 

 

 

 

 

 

 

Ostalo kolekcijo ženskih čevljev in modnih dodatkov lahko preveriš na spletni strani Madame.si. Trenutno te čaka brezplačna dostava, akcijske cene, unikatno darilo in še in še. Modna obutev je kvalitetna, izdelana iz prijaznih materialov. Obljubljamo enostavno naročilo, hitro dostavo ter garancijo na zadovoljstvo. Modeli so po zadnjem modnem trendu iz svetovnih ulic mode. Sledimo modnim smernicam, predvsem pa želimo, da ste unikatne.

Poljub iz Milana,

Branka - Madame.si

 

 

 

 

 

Dodaj komentar