Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Top 5 pomladnih trendov in nova kolekcija čevljev

Pomlad je pred vrati in z njo prihajajo novi modni trendi čevljev,  s katerimi bomo zažigale letošnjo sezono. Da bomo prave modne dive, je spletna trgovina s čevlji Madame.si s svetovnih ulic mode naročila popolnoma novo kolekcijo obutve za vse ljubiteljice čevljev in modne navdušenke. Pogled bodo pritegnile nežne barve, majhni modni dodatki, svilene vezalke in nenavadne oblike podplatov. Ponudbo bodo popestrili okrasni kamni, biseri, bleščice. Svetlikajoči rosegold in srebrna sta nepogrešljivi barvi, ki se jima letos nikakor ne moremo upreti. Za vas smo pripravile stajlinge, ki jih bomo letos nosile. V spletni trgovini je sledeča kolekcija modnih čevljev: superge, športni copati, espadrile, oxfordke, balerinke, salonarji ter petke.

1. Oxford čevlji v rosegold barvi

Oxford čevlji so izredno primerna obutev za pomladne dni. Kombinacij nošenja je veliko. Odlično jih lahko kombiniramo z različnimi modnimi stajlingi. Rosegold barva je letos zopet pravi modni hit. Z njimi boste dosegle pravi modni izgled najbolj hude modne trendseterke. Jih obožujete? Izbirate lahko tudi med srebrnimi, zlatimi, metalik, črnimi oxford čevlji z dodatki.

2. Modne in udobne superge v metalik barvi

Superge so in bodo vedno ostale najbolj udobna in tudi najbolj "IN" obutev pomladne sezone. Izbirate lahko med različnimi modeli. Iz nove kolekcije prihajajo superge v modni rosegold in srebrni barvi. Letos so v trendu dodatki kristalov ali perlic, zato smo za vas izbrale tudi modele, s katerimi boste prave modne dive. Odlično jih lahko kombiniramo s stili za prosti čas. Raztrgane jeans hlače v kombinaciji nizkih mrežastih nogavičk so še vedno popolna kombinacija, ki se odlično poda s supergami. Superge že dolgo niso več le športna obutev, zato jih modne navdušenke nosijo poleg številnih oprav. Kombinirajo jih z elegantnim izgledom, torej s krilom ali bolj hipster izgledom s kavbojkami in preveliko srajco.

3. Modni čevlji s čipko in debelejšim podplatom

Nenavadne oblike podplatov za vse modne navdušenke, ki so drugačne, edinstvene. Udobni čevlji iz nove kolekcije, ki jih popestrijo modni dodatki in nežna čipka, so huda kombinacija za pomladne dni. Na voljo v modni pink in črni barvi. Najbolje jih kombiniramo z hlačami, lahko tudi s takšnimi 3/4 dolžine. Hlače morajo biti lepo oprijete, saj le tako čevelj pride do izraza. Trendseterke in svetovne modne navdušenke jih kombinirajo z nizkimi modnimi nogavičkami. S tem bomo dosegle najbolj hud modni izgled. Za piko na i bo poskrbela usnjena jakna.

4. Salonarji v beli barvi

Pomladi prisegamo na salonarje v beli barvi, saj poudarijo našo ženstvenost, eleganco in seksipilnost. Modnih kombinacij nošenja je ogromno. Lahko so to jeans hlače, krilo, kratka obleka, 3/4 hlače. Salonarji so model čevlja, pri katerem ni omejitve. Naj vaša domišljija in edinstvenost določita, kakšen stil nošenja boste izbrale. Kljub temu, da je petka visoka, je model izredno udoben. Pohitite in si še danes zagotovite salonarje  iz naše nove pomladne kolekcije.

5. Športni copati za prosti čas

Modni športni copati so udobna obutev, ki v kolekciji ne sme manjkati. Gre za čevelj, ki ga nosimo za prosti čas ali celo za v službo. Modni izgled lahko popestrimo z modnimi dodatki, ki so to pomlad pravi hit. Za vas smo izbrale kolekcijo, ki jo nosijo svetovne fashionistke. Notranji del v copatu je lepo podložen, tako da ga boste lahko nosile skozi celi dan. Ne gre za klasično verzijo športnega copata. Gre za modele, pri katerih za popestritev pripomorejo majhne podrobnosti, kot so dodatki metalik barve, čipke, neti, kristali in še več. Z njimi boste dosegle izgled prave modne navdušenke.

 

Pomladni trendi bodo torej oviti v svetle barve. Umazano roza, pink, srebrna, rosegold, bela, zlata ter pestra izbira modnih dodatkov, ki bodo popestrili vaš stajling. Spletna trgovina z modnimi ženskimi čevlji Madame.si vam nudi pestro izbiro modne obutve. Nudimo hitro dostavo, garancijo na zadovoljstvo, kvalitetne čevlje ter možnost enostavne menjave. Izkoristite teden salonarjev. Spremljajte nas, zaloge so vedno omejene, saj se trudimo, da boste čim bolj unikatne in edinstvene.

 

Želim vam lep vstop v modno pomlad,

Branka iz Madame.si

 

Dodaj komentar