Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Modni ženski čevlji v rose gold odtenkih

Pomladno in poletno modo so zaznamovali sijoči metalik odtenki, ki so obarvali različne modne dodatke, oblačila in obutev. Ljubiteljice modne obutve, tudi letos prisegamo na nepogrešljivo rose gold barvo čevljev, ki je v glamur ovila tudi novo kolekcijo trend obutve iz spletne trgovine Madame.si.

Modno sceno tega poletja so zavzeli kovinski odtenki. Trendi čevlji in modni nahrbtniki sijejo v srebrni in zlati, še posebej pa navdušuje rose gold, oziroma rožnato zlata, ki je prevzela modno kolekcijo pri Madame.si. Harmonija obeh, torej nežno rožnate in zlate, ustvari rokerski, a hkrati romantičen pridih. Metalik odtenek krasi najbolj trend modele obutve: superge, športne copate, balerinke, salonarje, sandale s petko. Šik superge in športni copati najbolj izstopajo s kombinacijo drobnih bleščic in sijočega kovinskega materiala. Za piko na i smo za vas izbrale nahrbtnike v modnem rose gold odtenku. Predstavile bomo modele, ki to sezono najbolj izstopajo. Zakaj? Zato, da boste pripravljene na različne priložnosti, kjer boste zagotovo modne zvezde.

1   POLETNI MODNI ČEVLJI "ESPADRILE"

So lahkotna poletna obutev v stilu znanih espadril. Izstopajo zaradi rafija obrobe podplata v naravnem odtenku, ki se lepo poda z rose gold barvo. Notranji del čevljev je podložen, tako, da je tudi hoja v njih izredno udobna. Izdelani so iz tekstila. Oblika spominja na španske espadrile, le da ima model svetlikajoče vezalke, ki popestrijo celoten modni izgled. Izbirate lahko tudi med metalik odtenkom zlate in črne. Trenutno jih lahko nabavite po top ceni za samo 17,50€.

2   MODNE SUPERGE ROSE GOLD

Superge spadajo pod najbolj priljubljena obuvala za prosti čas. Enostavno jih zaradi udobja obožujemo ter jih rade obujemo skozi vsa letna obdobja. Lepo se podajo k različnim modnih stilom. Kombiniramo jih lahko tudi z bolj elegantnimi kosi. Model trend čevlja, ki ga predstavljamo, prihaja iz svetovnih ulic mode in je navdušil trendseterke. Barva rose gold se na soncu toliko bolj lesketa, tako, da boste zagotovo prave modne dive. Poleti jih kombiniramo z jeans kratkimi hlačami. Obujemo jih lahko tudi na deževen dan - v tem primeru se odlično podajo k oprijetim hlačam. Ker potekajo sezonske razprodaje obutve, boste za njih odštele samo 23,50€.

3   ŠPORTNI COPATI

Udobni športni copati v rose gold in barvi šampanjca so top ženski čevlji. Drobne svetlikajoče bleščice v kombinaciji sijočega kovinskega materiala, bodo poskrbele za izgled prave modne poznavalke. So izredno lahkotni ter tako primerni za različne priložnosti in modne stile. Odlično jih kombiniramo z nahrbtnikom iz modne kolekcije DIVINE. Osebno jih rada skombiniram z jeans hlačami - tako kratkimi kot dolgimi. Tudi jeseni jih bomo z veseljem obule, saj metalik odtenki še vedno ostajajo v trendu. Kupite jih lahko za 24,40€. Na voljo so še zadnji pari.

4   OXFORD ČEVLJI

V tednu oxfordk, smo se odločile, da vam predstavimo model, ki je bil v modni sezoni najbolj popularen. Gre za metalik čevelj z debelejšim podplatom. So udobni in modni ter izdelani iz eko usnja. Notranji del čevlja je podložen. Prihajajo iz ulic Londona in ostajajo v samem vrhu modne obutve. Modne poznavalke, trendseterke že nekaj let prisegajo na oxford čevlje. Gre za model, ki ga lahko obujemo za različne priložnosti. Kombinacij nošenja je ogromno. V tednu oxfordk, jih lahko nabavite po ceni 19,90€. Zaloga je omejena, cena velja samo od 13.8. - 20.8.

 

Predstavile smo najbolj modne modele v letošnjem trend rose gold odtenku, ki je prisoten na vseh področjih mode in lepote. Spletna trgovina s čevlji Madame.si vas tokrat razvaja s sezonskimi razprodajami, top cenami, hitro dostavo in modnim darilcem. Spremljajte nas, za vas pripravljamo novo kolekcijo, v kateri tudi metalik odtenki ne bodo manjkali. Jeseni pa na naše spletne poličke prihaja tudi presenečenje.

Cmoka do takrat,

Branka iz Madame.si

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar