Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Modni čevlji, ki prihajajo z ulic sveta mode

Top trendi iz kolekcije jesen/zima 2018

Jesen in zima sta letna časa, ko svoji kolekciji obutve dodamo nove modele. Poleti kombiniramo različne sandale, espadrile, spomladi rade obujemo salonarje z visoko peto, ki naredijo noge daljše in spremenijo našo pokončno držo in oblikujejo postavo. Modni čevlji, ki jih nosimo jeseni in pozimi so gležnarji in škornji - takšni nad koleni, pod koleni, z visoko petko. V ponudbi je ogromno modelov - od nizkih, visokih, podloženih, usnjenih, žametnih, do takšnih, ki so primerni za deževne dni. Ste rade drzne? Da boste dobro pripravljene na jesenski šoping, smo za vas pripravile najbolj top modele, ki vam jih bomo v nadaljevanju na kratko predstavile.

modni čevlji

Letošnji modni čevlji, ki jih bomo nosile to sezono so v prvi vrsti gležnarji z visoko debelejšo peto in svilenimi vezalkami. Izbirate lahko med različnimi materiali in barvami- od brušenega usnja do semiša v klasično črni, vojaško zeleni ali beš barvi. Debelejša petka bo poskrbela, da bo vaša hoja udobna in lahkotna. Gležnarji se odlično podajo k aktualnim cevastim hlačam, jeansu, usnju, pajkicam ali krilu. Možnosti kombiniranja so neskončne.

Naslednji modni čevlji, ki med vašo kolekcijo ne sme manjkati, so modeli v stilu bolj poznanih gležnarjev piščančkov. Za vas smo izbrale le posebne modele obutve, ki se zapirajo z zadrgo, so nepremočljivi, udobni za nošenje, stilsko dovršeni in izredno primerni za prehodno obdobje. Ker so letos v trendu vojaške barve, smo tudi mi poskrbeli, da boste prave modne dive. Želimo, da ste močne, samozavestne in ženstvene.

Sledijo gležnarji iz brezčasnega žameta, ki je to sezono zelo priljubljen material. Modne poznavalke ga celo vključujejo v kolekcijo za pomlad-poletje, s trendom pa nadaljujemo tudi v jesen. Predstavljamo gležnar v vinsko rdeči barvi, saj bodo žametni čevlji to jesen in zimo še posebej moder-ni.

Nismo pozabile tudi na model jesensko/zimske obutve s platformo. Nekatere jih obožujete, druge malo manj. Trendseterke so nad njimi navdušene. So modni čevlji, ki so zelo udobna obutev. Predstavljamo takšne iz naravnih materialov v jesenskih odtenkih. Možnosti kombiniranja takšnih čevljev so neskončne - od hlač, tunik in celo jesenskega krila.

Naslednji modni čevlji, ki smo jih nestrpno čakale vse oboževalke, so škornji - takšni in drugačni. Izbirate lahko med škornji nad koleni, visokimi škornji, škornji z vezalkami, iz semiša, iz brušene-ga usnja, z nizko ali visoko petko, debelejšo ali ozko peto. Poskrbele smo za vse stile oblačenja. Zakaj obuti škornje nad kolenom? Ker boste s tem vizualno podaljšale noge, ker boste prave modne mrhe, za katerimi se bodo poželjivo obračali pogledi.

Še vedno dvomite o spletnem nakupu modnih čevljev?

Spletno nakupovanje postaja trend prihodnosti, saj se vse razvija v to smer, da bomo zaradi življenjskega stila in pomanjkanja časa, nakupe opravljali kar preko spleta in iz domačega naslonjača. Seveda je delež spletnih nakupov odvisen od države do države in predvsem od izkušenosti spletnega nakupovalca. Bolj kot je uporabnik izkušen, več spletnih nakupov opravi. V naši spletni trgovini vam ponujamo enostaven nakup - tudi če niste izkušena uporabnica, boste nakup lahko brez problema izpeljali. Verjamem, da se pojavlja dvom in nenehna vprašanja, ali mi bodo modni čevlji ustrezali, kako mi bodo pasali na nogi, itd.? Ob vsakem artiklu je opis izdelka, kjer imate navedene tudi velikosti in posebnosti čevlja. V večini primerov so to modni čevlji normalne velikosti. Vendar če dvomite o pravilni izbiri, nas lahko kadarkoli kontaktirate na info@madame.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času - ponavadi je to kar takoj. Zagotavljamo vam kvalitetno obutev po zadnjih modnih trendih, garancijo na zadovoljstvo, dostopne in ugodne cene ter enostaven nakup. V primeru, da vam modni čevlji ne ustrezajo, vam bomo brezplačno poslali novi model ali vam pred tem tudi strokovno svetovali. Številke čevljev so normalnih velikosti, razen če ni to posebej navedeno pod opisom izdelka. Pohvalimo se lahko, da delamo izključno z zalogami, modni čevlji so točno takšni, kot jih vidite na sliki. Ponujamo vam hitro dostavo - kar pomeni, da danes naročite, jutri že dobite. Ker nenehno spremljamo modne smernice, so modeli na naših policah najnovejši, edinstveni in po zadnjih modnih trendih.

 

Branka iz Madame.si

Dodaj komentar