Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Kako bomo februarja nosile najljubše črne škornje?

Letos so v trendu škornji, ki so namenjeni tako ljubiteljicam visokih petk in tudi tistim, ki raje prisegajo na čevlje z nizko peto. 

Zimski škornji so letos v stilu visokih škornjev, ki segajo nad koleni. Trendseterke iz sveta mode prisegajo na takšen stil, saj je možnosti kombiniranja različnih modnih stilov ogromno. Kombiniramo jih lahko z oversize puloverji, krili, kratkimi hlačami, kar smo opazili tudi na mnogih slavnostnih osebah. Na voljo je ogromno različnih barv in materialov, vendar še vedno prevladuje klasično črna. Izbiramo lahko med različnimi stili, zato smo prepričane, da boste brez težav izbrale modni stil, ki vam najbolj ustreza. Črni klasični škornji nad koleni so odlična in varna izbira za vse ženske, ki ne želimo eksperimentirati in prisegamo na minimalističen in klasični izgled in jih lahko kombiniramo praktično z vsem. Drznejše ženske se ne bodo mogle upreti škornjem v modnem sivem odtenku. Veliko izbiro črnih škornjev nad koleni si lahko ogledaš v spletni trgovini madame.si

1.Škornje nad koleni z visoko peto bomo februarja odlično kombinirale s svojim najljubšim krilom. Izbiramo lahko med usnjenimi opcijami, saj se ti materiali odlično podajo na škornje iz semiša. Kot druga varianta za možnost kombiniranja visokih škornjev s tanko "zašiljeno" petko so usnjene hlače. Z njimi bomo pridobile na višini, noge bodo izgledale daljše in bolj privlačne. Če vam ozka in visoka peta predstavlja probleme pri hoji, lahko izberete debelejšo peto. Takšna peta je bolj primerna za vsakodnevne obveznosti, je udobna in modna. Visoki škornji, ki se končajo malo nad kolenom, so torej najboljša izbira škornja, s katerim dosežete maksimalen videz dolgih nog. 

2.Škornji nad koleni z nizko peto so primerni za vse ljubiteljice nizkih pet, ker so praktični, udobni in ravno tako modni, kot tisti z visoko petko. Z njimi boste ustvarile sproščen in moden outfit. Kombinirale jih bomo z oversize puloverji in plašči. Pristajajo tako visokim, kot nizkim ženskam. Črna barva pa ustreza vsem tipom telesa, hkrati pa gredo k vsakemu outfitu.

3.Škornji nad koleni z zavezovanjem na vrvico so najboljša obutev letošnje sezone. So modni, udobni, stilsko dovršeni ter primerni za večerne izhode. Takšna obutev je drzna, glamurozna, zapeljiva in ženstvena. Izbirate lahko med različnimi modeli, ki se zavezujejo spredaj ali zadaj. Na voljo je tudi trend model, ki ima ob straneh satenaste vezalke, s katerimi boste dosegle popolen videz. Kombinirale jih bomo s krilom, z usnjenimi hlačami, oversize puloverji in celo s kratkimi hlačami. Zmagovalna kombinacija z omenjenimi modnimi škornji pa je ohlapna obleka v črni barvi.

Februarja bomo torej zopet blestele s svojimi najljubšimi škornji nad koleni. Bodite izvirne, drzne, zapeljive. Posegajte po kombinacijah, ki so letos IN. Z visoki škornji boste zagotovo dosegle, da se bodo za vami obračali moški in ženski pogledi. Do čudovitih modelov te loči samo še klik na visoki škornji.

Želim vam odličen, stilsko izpopolnjen mesec februar.

Branka iz Madame.si

 

 

 

Dodaj komentar