Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

Gležnarji, ki prihajajo iz svetovnih ulic mode

Za vas smo izbrale top modele, ki so nam jih predstavili na tednu mode, ki poteka v New Yorku, Londonu, Milanu, kasneje pa se bo ustavil še v Parizu. Gre za ulični stil, ki predstavi žensko v drugem okolju, a hkrati poudari ženstvenost, samozavest, divjo energijo. Predstavile bomo našo novo modno kolekcijo za jesen/zimo 2018/2019, ki je že na naših spletnih policah. Udobni, toplo podloženi gležnarji z različnimi kovinskimi modnimi dodatki, bodo popestrili vsakdanji izgled. Čevlji v motorističnem stilu, ki kar kličejo po različnih stilskih kombinacijah, so navdušili trendseterke. Spletna trgovina s čevlji Madame.si se trudi, da so na policah čevlji po zadnjem modnem trendu. Modeli so skrbno izbrani, edinstveni. Zaloge so ravno zaradi tega omejene. Pripravite se, modni čevlji, ki vam jih bomo razkrile v nadaljevanju, so resnično takšni, da vas bodo navdušili. Obljubljamo, da se za vsako najde par po njenem okusu.

1.   Gležnarji v motorističnem stilu so pravi modni hit. Dodatki netov in verig, ki popestrijo vsakdanji izgled. Obujemo jih lahko k različnim modnim stajlingom. Izdelani so iz mehkega eko usnja, toplo podloženi in udobni. Nizka debelejša peta bo poskrbela, da bomo izgledale ženstveno ter poudarila naše noge. Kombiniramo jih lahko z oprijetimi kavbojkami, odlično se podajo tudi na škotsko krilo, karo srajce in pletene nadkolenke. Da bosta jesen in zima v trendu, so to gležnarji, ki jih enostavno moraš imeti. Zapirajo se na zadrgo, so nepremočljivi in po zadnjem modnem trendu. Zaloge so omejene, na svetovnih spletnih policah so popolnoma razprodani. Zaljubljene do ušeš. Za top stilsko kombinacijo bo poskrbela modna torbica, ki prihaja iz iste modne kolekcije.

2.    Torbica, ki prihaja iz nove modne kolekcije 'Black' je izdelana iz mehkega eko usnja. Dodatki kovinskih verig jo ponesejo na modni vrh. Odlično jo lahko kombiniramo z gležnarji iz iste modne kolekcije. Popestrila bo vsakdanji izgled. Če si ljubiteljica usnja, bo ta torbica nepogrešljiv kos tvojega outfita. Pohiti in si zagotovi svoj model ter izberi svojo lastno modno kombinacijo.

3.    Visoki gležnarji z modnimi dodatki iz kolekcije 'Black', ki jih odlično kombiniramo s torbico iz iste modne kolekcije. So čevlji, ki so izredno udobni, mehki ter modni. Stilskih kombinacij nošenja je ogromno. Odlično jih kombiniramo s krilom ter trend hlačnimi nogavicami. Prav tako pašejo na oprijete jeans hlače, z usnjem, ki je prav tako pravi hit letošnje jeseni. So toplo podloženi z različnimi modnimi dodatki. Kristalčki se lepo bleščijo in poudarijo te modne čevlje, ki prihajajo iz svetovnih ulic mode.

4.    Gležnarji modni v barvi šampanjca iz kolekcije 'DIVA' bodo absolutno popestrili vaš izgled. Izdelani so iz mehkega eko usnja, udobni in izredno modni. Resnično so top. Obujemo jih lahko na jeans hlače, oprijete hlače, na usnje, itd. Lepi in po zadnjem modnem trendu. Da boste res v trendu, je tukaj torbica iz iste modne kolekcije. Zaloge so omejene. Zakaj? Zato, da boste edinstvene.

5.   Modna torbica iz kolekcije 'DIVA' v barvi šampanjca, ki jo odlično kombiniramo z gležnarji iz modne kolekcije Diva. Mnogo notranjih predalov, lepa in modna. Pohitite in si še danes zagotovite kombinacijo, s katero boste resnično prave dive.

6.   Visoki gležnarji z vezalkami. Mmm, lahko rečemo, da smo navdušene nad njimi. Segajo visoko, skoraj tik pod kolenom. Model, s katerim boste seksapilne in modne. Zaradi vezalk se lepo prilagodijo po nogi. So toplo podloženi. Odpiranje/zapiranje na zadrgo. Izdelani so iz mehkega eko usnja. Da boste modne, jih letos zopet kombiniramo z oversize pleteno tuniko. Odlično pašejo na krilo s karo vzorci, s pletenimi nadkolenkami ali na trend hlačne nogavice. 

7.   Gležnarji v stilu znanih 'Martinsk', ki so tudi letošnjo sezono pravi modni hit. Imajo gumijast podplat, so toplo podloženi, rahlo sijajni. Se enostavno obujejo / sezujejo. Izredno udobni, iz svetovnih modnih ulic. Z njimi boste izžarevale ženstvenost. Stilskih kombinacij je ogromno.

8.   Gležnarji z netki in špici, ki so nas popolnoma navdušili. Res so waw. Tako mehki, toplo podloženi, esktra udobni in resnično modni. Prihajajo iz ulic Londona, so po zadnjem modnem trendu, z modnimi dodatki, ki popestrijo. Če jih še nimaš, jih enostavno moraš imeti. Gre za model, ki nikakor ne sme manjkati v letošnji kolekciji. So divji, a hkrati tako zelo ženstveni.

9.   Torbica z netki iz nove kolekcije 'Fashion', ki jo odlično kombiniramo z različnimi modeli iz nove kolekcije 2018/2019. Je prostorna, izdelana iz mehkega eko usnja.

10.   Gležnarji z visoko kovinsko petko, ki prijahajo iz nove kolekcije jesen/zima 2018/2019. Stileto petka bo poskrbela, da boste poudarile vašo ženstvenost. Poudarili bodo vaše noge in popestrile izgled. Kljub petki, ki se je marsikatera ustraši, moramo povedati, da so izredno udobni. So toplo podloženi in modni. Za vse ljubiteljice visokih petk bodo gležnarji top odločitev.

 

Drage ljubiteljice modnih čevljev in dodatkov, predstavile smo nekaj modnih kosov. Ostalo je še veliko za naslednji blog. Tedensko osvežujemo našo zalogo, na poličke prihajajo novi modeli, ki so po zadnjem modnem trendu. Spletna trgovina s čevlji Madame.si se trudi, da boste edinstvene, zato so naše zaloge izredno omejene. Nudimo hutro dostavo, garancijo na zadovoljstvo, enostavno menjavo in top modele.

Želim vam lepo jesen, bodite v trendu. Se tipkamo kmalu.

Modni pozdrav,

Branka iz Madame.si

Dodaj komentar