Menu
x

Modne e-novičke.

Pohiti in se prijavi. 

E-novice

Z vpisom emaila se strinjaš s splošnimi pogoji.

Spletna trgovina s čevlji - MADAME.SI | info@madame.si  040 216 157

5 nasvetov za jesenske modne trende

Spletna trgovina s čevlji Madame.si predstavlja kako bomo letošnjo jesen 2017 nosile najljubše pare obutve, kako jih bomo kombinirale ter kakšni modeli in barvni odtenki bodo letos prevladovali. Pripravila sem 5 modnih idej, kako najbolje zakorakati v prihajajočo jesen. Gležnarji, gležnarji z visoko peto, škornji nad koleni, škornji nad koleni z visoko peto, gležnarji visoki, vse to in še več. Letos so v trendu klasično črna, siva, kaki ter vojaško zelena barva. V blogu pišem o tem,  kako skombinirati najljubše jesenske čevlje, da boste ženstvene, modne in v trendu. Seveda so možnosti kombiniranja neskončne, tako, da bom tukaj podala le par idej.

Gležnarji v kaki barvi z visoko debelejšo peto. Za prvi stajling sem izbrala gležnarje z visoko debelejšo peto, ki jih lahko odlično kombinirate k oprijetemu jeansu, karirasti srajci ali minimalističnemu puloverju in parki. So udobni ter primerni za vsakodnevno nošenje.

Cena gležnarjev z visoko debelejšo peto: 27,95€.

Visoki gležnarji z vezalkami v stilu znanih "Martinsk". Drugi stajling sem skombinirala z visokimi gležnarji z vezalkami, ki segajo pod koleni. So iz mehkega, a trpežnega materiala, enostavno se lahko prilagodijo po nogi. Za vas sem izbrala kombinacijo modnega krila, ki je obsedel modne zvezde. Nosite jih lahko popolnoma zavezane ali le do polovice ter tako ustvarite bolj unikaten izgled in stil.

Cena visokih gležnarjev z vezalkami: 39,95€.

Gležnarji z visoko debelejšo peto v črni barvi in imitaciji semiša. Črna barva čevljev je klasična in večna. Rade jo nosimo, saj so kombinacije neskončne, poda se k vsem barvnim odtenkom. Danes sem jih skombinirala k črnemu oprijetemu jeansu in puloverju v modni vojaški barvi, ki bo letos in. Visoka debelejša peta je odlična novica za vse modne navdušenke in ljubiteljice visokih pet, saj so debelejše pete bolj stabilne ter tako primerne za celodnevno potepanje.

Cena gležnarjev z visoko debelejšo peto: 29,95€.

Škornji nad koleni z visoko debelejšo peto v sivi barvi. Nikakor ne smemo pozabiti na škornje nad koleni v sivi barvi, ki so obnoreli modni svet. Osebno jih rada obujem k debelejši tuniki, ki je odlična jesenska kombinacija. Se strinjate? Če jih še nimate, jih morate imeti, saj se odlično podajo tudi k drugim modnim stilom in kombinacijam. So prilagodljive po nogi, izdelane iz imitacije gladkega semiša.

Cena škornjev nad koleni z visoko debelejšo peto: 44,95€.

Škornji nad koleni z nizko peto v črni barvi.  Je par, ki se odlično poda k oprijetim hlačam, krilu, pajkicam. Vam je všeč spodnji stajling? Oprijete jeans hlače, škornji nad koleni, srajca in jesenski plašč. S škornji, ki segajo nad koleni, boste svoj osebni slog prestavile na popolnoma višjo raven ter vsakodnevne kombinacije spremenile v povsem drugačno modno zgodbo. Vezalke na zadnjem delu in dodatki drobnih netov, bodo poskrbeli za edinstvenost in trend izgled. Enostavno si jih lahko prilagodite po nogi.

Cena škornjev nad koleni z nizko peto: 42,95€.

V spletni trgovini Madame.si obožujemo čevlje in vam nudimo kvalitetno in udobno obutev po ugodnih cenah. Modni trendi, ki jih pripravljamo za vas, so iz sveta mode. Vodilen položaj so v novi kolekciji jesen/zima 2017/18 zasedli čevlji, ki izžarevajo privlačnost in se odlično kombinirajo s krili in ozkimi hlačami. Za vse ljubiteljice nizkih pet, sem izbrala posebno kolekcijo gležnarjev, škornjev nad koleni, visokih gležnarjev. Izbira je velika, kombinacij je ogromno, tako, da se za vsak stil najde najljubši par, ki ga boste zapeljivo nosile.

Spremljajte nas in bodite zapeljivo lepe na vsakem koraku,

Branka iz Madame.si

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar